Att erbjuda arbetskläder för professionella hantverkare

Lbrador erbjuder arbetskläder som verkligen fungerar, med höga krav på komfort och med fokus på funktion och design. Det handlar om att möta hantverkarnas krav på att kunna vara bekväm en hel arbetsdag i sina arbetskläder. Man ska inte känna sig begränsad på grund av stela och obekväma byxor utan snarare fri att göra vad man vill på jobbet utan att behöva tänka på sin klädsel.

Lbrador är experter

Dels på arbetskläder som möter hantverkarnas behov men framför allt på att utmana den traditionella branschen som säljer arbetskläder. Man vill hela tiden utveckla nya innovationer och smarta lösningar för hantverkarnas arbetsdagar – oavsett hur den ser ut. Man jobbar hela tiden i nära relation till sina kunder för att helt enkelt ha möjligheten att säkerställa att man får till rätt komfort, funktion och kvalité. Att klara en arbetsdag i sköna arbetskläder ska man helt enkelt med Lbrador kunna ta för givet.

Men ursprung i Ulricehamn, strax utanför Borås i Sverige så har man sedan 2003 utvecklat arbetskläder till proffs. Man har hela tiden haft fokus på just komfort, design och kvalité och hela tiden vill man utvecklas och bli bättre. Kläderna ska tåla det karga skandinaviska klimatet som vi befinner oss i och leverera arbetskläder som verkligen fungerar på riktigt. Naturligtvis ska man se till att göra dem snygga också.

Mest intressant är just citatet om att ”desgned to work”. Det känns så himla spot on när det gäller Lbrador eftersom att det hela tiden finns ett syfte med hur man designar. Hantverkarna ska kunna känna att kläderna är anpassade efter deras arbete och inte att man behöver anpassa sitt arbete efter kläderna. Gå in och titta på deras hemsida och ta del av ett brett sortiment av arbetskläder så lovar jag att du hittar kläder du kan trivas i om dagarna!