Underställ till barn

Nu börjar det närma sig vecka 7, då har barnen i Västra Götaland sportlov. Jag kan tänka mig att jakten på underställ till barn har börjat för många stressade föräldrar. När det är någon eller ett par veckor kvar börjar dom leta runt hemma i alla garderober och på vinden i vinterkassarna med skidkläder för att hitta ”det där understället” som var så bra förra året. Helt övertygade om att understället så klart passar deras barn även detta år. Underställ är ju ganska töjbara och dom ska bara ha dom under termobyxorna ändå. Men när (om) dom väl finner långkalsongerna och tröjan så är dom självklart alldeles för korta i både ben och ärmar. Inte ens ett par långa strumpor kan rädda långkallingarna.

Underställ till sportlovet

Det är nu den stora paniken börjar ta form! Var ska vi hitta underställ till våra barn EN vecka innan sportlovet! Det brukar vara ganska urplockat i butikerna vid det här laget. Stressen ökar, ”hinner vi beställa underställ online?”, eller kanske det är bättre att kolla med några kompisar till barnen om dom kan låna ut sina underställ? Nej, usch vad pinsamt det blir, dom kanske tror att vi inte har pengar att köpa underställ till våra barn när vi har betalat skidsemestern. Ja, vad gör man?

På Gekås finns underställ till barn

Jag vet, man åker till Gekås i Ullared! Där finns det alltid underställ till barn, förhoppningsvis. Men nu är det ju inte alla människor som kan slänga sig i bilen och dra iväg till Gekås. Jag vet bara att det var så vi fick göra när våra barn var små och vi kom på det där med skidutrustning alldeles för sent vartenda år. Jag förstår inte att vi aldrig lärde oss, men vi hade i alla fall turen att ha Gekås och Ullared inte allt för långt bort från oss.