Pärlgrossisten fyllde alla mina behov

Nu har barnen och jag suttit tillsammans och beställt material till smyckestillverkning. Jag har hittat världens bästa sida att handla ifrån parlgrossisten.se. Dom har verkligen allt man behöver pärlor, smyckeskedjor, set till diamondpainting. För er som inte vet vad det är så är det lite som paint by numbers, men istället för att färglägga så limmar man på diamanter. Diamondpainting känns lite pilligt för mig så jag håller mig till pärlor. Anledningen för att jag fastnade för just den här sidan var att dom så mycket olika grejer, allt samlat på ett ställe.

Pysseltajm med barnen

Efter mycket möda och slit kunde barnen stolt visa upp sina smycken de hade gjort. Ni som någon gång har pysslat med barn, vet hur påfrestande det kan vara att bara få dem att komma överens runt bordet. Det blir ju inte lättare av att storasyster skall bestämma hela tiden hur lillebror skall göra. Tack vare pärlgrossisten hade vi ju väldigt många olika sorters pärlor och band dom hade ju även bokstavspärlor. Så barnen gjorde bokstavsarmband till varandra. Sen gjorde de halsband till mormor och morfar. Tiden bara flög iväg, det här är ju så mycket bättre än att de sitter framför varsitt TV- spel. Nej nu blir det godnatt.

Ensamhet och nyckelringar

En kväll satt jag och och pysslade alldeles ensam, riktigt lugnt och skönt. Jag fick gjort en snygg nyckelring som jag knöt av paracord och dekorerade med pärlor. Helt plötsligt hade jag suttit där i min ensamhet och knutit inte mindre än 15 nyckelringar helt galet. Jag slappnar nog av när jag får arbeta med händerna. Det blir till att beställa mer hos pärlgrossisten. För vet ni vad dom också hade? Jo akrylpärlor som lyser i mörkret en riktig hit till höstens halloweenparty. Ja det tyckte barnen iallafall.