Vi har börjat försöka!

Jag vet att detta kan jinxa men jag måste bara berätta att jag och Niklas har börjat försöka bli med barn. Jag har aldrig tidigare varit gravid och Niklas har inte heller gjort någon gravid (vad han vet), så vi vet inte vad vi ska förvänta oss. Hur lång tid vi kommer behöva vänta. Så vi funderar på att köpa ägglossningstest online. Vi tänker att det kan vara ganska skönt att ha det hemma och kunna ha lite extra koll på vart jag ligger i min cykel och när det passar sig allra bäst att försöka.

Hjälp på vägen

Såna här test är ju verkligen en hjälp på vägen, det man kan se när man ska köpa ägglossningstest online är att det verkar väldigt bra och tydligt. Just det testet mäter LH ökning, för just då är man som mest fertil. Så det ökar ju chansen att man inte missar sina dagar då man är som mest fertil. Något som känns lite roligt är att det kommer en smiley som visas i displayen när man bör ligga med varandra och när min kropp är som mest redo att bli gravid.

4 dagar

Just det testet jag kollat på så kommer det testet visa och identifiera dina 4 mest fertila dagar. Så chansen att bli gravid snabbare ökar betydligt med ett sånt här ägglossningstest. Och det känns ju också som vanligt så smidigt att kunna beställa och köpa ägglossningstest online, tar ju bara några dagar så har man det i brevlådan och kan börja använda. Jag och Niklas är så peppade på att börja den här resan på riktigt, men vi har också förståelse att det kan ta sin lilla tid, det är inte alltid självklart och lätt. Men om vi kan göra det mer smärtfritt med såna här tester så gör vi gärna det.