Någonting för alla på Gerdmans

För ett tag sedan investerade vi i lite ny inredning till vår lilla lageravdelning här på jobbet. Vi hade länge snackat om att göra detta då vi i takt med att företaget växer bör hänga med i utvecklingen. Att inte ha någonstans att förvara alla artiklar eller våra arbetsredskap har varit riktigt rörigt, och framförallt för vår lagerpersonal som behövt stå och trängas vid samma arbetsbänk lite för länge nu. Men nu är vår nya inredning på plats och jag måste säga att det blev riktigt, riktigt bra. Självklart köpte vi all vår inredning hos Gerdmans i vanlig ordning.

Ergonomiska arbetsbänkar som går att höja och sänka

Det känns verkligen så roligt att vi växer så himla fort och att allt slit äntligen börjar löna sig lite. Lagret har verkligen fullt upp hela dagarna med att plocka, packa och ta hand om in- och utleveranser. Därför var det hög tid att investera i fler arbetsbänkar för att underlätta vardagen så mycket som möjligt för våra anställda. Denna gång valde vi att satsa på mer ergonomiska arbetsbänkar som går att höja och sänka. Är ni nyfikna på dessa bänkar så tycker jag ni bör se hela utbudet av arbetsbänkar på Gerdmans. Det finns någonting för alla helt enkelt.

Nytt år = Ny inredning

Nästa steg blir att även uppgradera kontorsdelen med lite ny inredning. Det har inte varit lika prioriterat som lageravdelningen men nu till årsskiftet är det dags för även oss att skaffa oss lite praktiska förvaringsmöbler och ergonomiska skrivbord med mera. Behöver jag ens säga att jag är otroligt taggad på nästa år? Det känns som att det kommer hända så himla mycket roligt, och fortsätter vi att växa i den här takten så är det nog dags att till och med byta lokal under nästa år. Vi får vänta och se helt enkelt.