Elektriker i Borås

Nu ska jag äntligen få ordning på mitt kök som jag beställt från Ikea. Vi har varit i valet och kvalet om vi ska riva ut hela köksinredningen och bygga nytt, eller om vi ska lämna in luckorna för lackering och kanske byta ut vitvarorna bara. Vi har haft kontakt med en elektriker i Borås för rådgivning då vi i så fall tvingas dra om en del el, men det var inga problem enligt honom.

Värdering av mäklare i Borås

Till slut efter mycket diskussion och många turer ”på nätet” letandes efter inspiration begärde vi en husvärdering av banken för att prata lite med en mäklare. Enligt honom hade vi absolut inget att förlora på att riva ut köket och köpa ett helt nytt. Han var helt säker på att vi skulle få tillbaka kostnaden vid en eventuell husförsäljning. Nu har vi ju i och för sig inte tänkt att sälja med en gång utan vi kanske bor kvar i huset i flera år och då får vi njuta av det nya köket ett tag. När vi väl hade bestämt oss och börjat riva i det gamla köket så insåg vi hur dåligt och slitet det faktiskt var. Vi hade lagat en av lådorna säkert tre gånger så det var verkligen på tiden att vi bytte ut det.

Dags för elektrikern

Nu har vi kommit så långt att vi har rivit ut hela köket samt hela golvet, som tur är låg det en plastmatta under golvet så det är bara att lägga ut den tunna mattan vi ska ha under golvet och sedan börja att klicka i det. Taket är nymålat och nu är det dags för elektrikerna att dra nya ledningar till alla våra spotlights vi ska ha i taket. Det kommer bli så himla bra och framförallt ljust. De nya vitvarorna kommer om ett par veckor och då är nog köket nästan klart.