Det spelar ständigt i mitt huvud

Ända sedan jag var liten så har det alltid spelats musik i mitt huvud. Om någon pratar om något tråkigt så kan jag lätt göra om det till en melodi som till slut blir en sång som jag inte kan få ur huvudet. Praktiskt på det viset att jag ofta kommer ihåg tråkiga saker, men kanske jobbigt för dem runt omkring mig. För Notlagret.se är min mest besökta sida på nätet och jag älskar allt som musik noter och allt där emellan innebär. Det är fantastiskt att vi kan få njuta av musik på det här sättet och det är ännu härligare när man verkligen hittar musik som passar in på ens humör – oavsett om du är ledsen eller glad.

Just musik och noter har varit stora ting för mig alltid eftersom det gett mig möjligheten att få det lättare i skolan, skaffa kompisar och dessutom hela tiden kunna vara på ett relativt bra humör. Jag blir också arg ibland men även då spelas det musik i mina öron, men då kanske lite mer hårdrock än vanligt. Musik och noter är något som alla kan lära sig, men det behöver finnas ett intresse. Det är precis som vilket språk som helst, det är inte så svårt om man väl är intresserad av att lära sig.

Notlagret är en hemsida som erbjuder mycket musik och noter

Men det är bara ett ställe att nämna, jag älskar att spendera mina eftermiddagar i olika musik-affärer, allt för att hela tiden hålla takten i gång och låta min kropp dansa med. Musik, noter, dans och allt där emellan är helt fantastiskt. Det kan förena en ovän med en ovän men framförallt ge oss förståelse för varandra – allt genom lite musik med takt, toner, melodier och fantastiska texter.