Att hitta rätt tryckeri

Ja ibland kan det vara svårt att hitta rätt. Detta upptäckte jag när jag var på jakt efter ett tryckeri i Borås när jag skulle ta fram lite material till en mässa som jag skulle vara med på. Man ville ju liksom hitta ett lokalt tryckeri som tillhandahåller bra grafisk produktion både till företag och privatpersoner som i mitt fall. Man vill också att det ska finnas en stor erfarenhet i branschen just för att också veta vilka maskiner som kan göra vad för att få det resultat man är ute efter. Jag ville dessutom jobba med ett tryckeri i Borås för att hålla det lokalt och helt enkelt gynna något tryckeri här i bygden.

Personlig relation

Tryckerier i Borås är några stycken och ett av dem som jag fastnade för var Digitalt Tryck. Dem hade verkligen bra fokus på en personlig relation med mig och att jag som kund stod i centrum. Tittar man på andra tryckerier så finns detta också såklart men det är verkligen något jag prioriterar. För som kund ska jag kunna lita på att tryckeriet vet vad man gör och att uppdragen i sig sköts med största omsorg. Har man svårt att leverera något som relativt litet trycker i lilla staden Borås så säg hellre det – då har jag möjligheten att ändra mina förväntningar.

Jag tror också på att tryckerier ska jobba med vegetabiliska färger på miljömärkta både papper och kuvert. Detta gör att man med gott samvete kan välja ut ett tryckeri och ändå jobba hållbart. Rengöring av exempelvis maskiner ska också göras med miljövänliga och godkända medel medan överblivet material givetvis ska skickas till återvinning. Några små grejer för att hitta rätt tryckeri i Borås – men mitt tips är som ni kanske förstår Digitalt Tryck om ni är ute efter något lokalt och genuint som är grymma!